Kandidat til Kommunalbestyrelsen for Venstre

På opstillingsmøde torsdag den 25. august 2017 valgte Venstres medlemmer de 26 kandidater, som sammen med Venstres spidskandidat – Jens Ive, danner det hold, der skal sikre Venstre et godt kommunalvalg den 21. november 2017.

Jeg er meget opsat på, at komme i dialog med så mange borgere som muligt for at redegøre for min mærkesager. Jeg håber naturligvis at kunne skabe en lige så stor opbakning til mit kandidatur i den brede vælgerskare, som jeg har fået på opstillingsmødet, hvor jeg fik en placering på Venstres liste som nummer 6.

Venstre har i dag 9 af 23 pladser i kommunalbestyrelsen, men håber naturligvis på et endnu stærkere mandat efter valget den 21. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.