Tak for støtten

Jeg takker tusind gange for den støtte jeg har modtaget fra venner og bekendte i forbindelse med min valgkamp.

Det er vanskeligt, at trænge igennem med sine budskaber og få spredt dem bredt ud, når man ikke ønsker, at det hele ender i overfladisk indpakning. Det har I hjulpet mig med og det er jeg taknemmelig for.

Jeg er særligt taknemmelig for at I, som ikke bor i kommunen eller har en umiddelbar interesse i min primære hjertesag – Rudersdals børn og unge – alligevel har investeret tid og kræfter i at hjælpe mig med at få et godt valg.

Jeg vil de kommende 4 år arbejde hårdt for, at skabe de bedst mulige rammer for børn og unge i Rudersdal og samtidig bidrage på bedste vis indenfor de mange andre områder, som er vigtige for vores liv her i Rudersdal Kommune – ikke mindst den fantastiske natur som vi har til låns i den periode vi er her.

Mange varme hilsner

Jens Darket